Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Creatief tuinontwerp Amsterdam

Creatief tuinontwerp AMSTERDAM

Op zoek naar een creatief en goed tuinontwerp, afgestemd op uw eisen en wensen? Het tuinontwerp is de basis voor een goede tuin, ook in Amsterdam.

Bij Stevaro hoveniers uit Amsterdam leveren we zowel een creatief tuinontwerp als een uitstekende tuinaanleg. De best beoordeelde tuinspecialist uitAmsterdam en Hilversum.

Lees hier de recensies van opdrachtgevers die u voorgingen.

Ervaren tuinontwerpers

De tuinontwerpers van Stevaro hebben de nodige jaren ervaring in het ontwerpen van tuinen.  Wilt een creatief én praktisch tuinontwerp? Een tuinontwerp dat voldoet aan al uw wensen? Dan is Stevaro de hovenier voor u. Voor ieder idee, iedere tuin bij iedere woning en voor iede budget.

KIES VOOR UW DROOMTUIN

Uw droomtuin begint bij een uitstekende hovenier. Met Stevaro kiest u voor een creatief, veelzijdig en betrouwbaar hoveniersbedrijf. Wij realiseren met veel plezier al uw tuinwensen. Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Amsterdam en Hilversum, dus vertrouwd en dichtbij.

HOE WIJ UW TUIN ONTWERPEN

Een nieuwe tuin ontwerpen begint met een visie. Waar moet het tuinontwerp aan voldoen? Welke sfeer en/of stijl spreekt u aan?

Wat voor elementen zijn voor u belangrijk? Hoe wilt u uw tuin gaan gebruiken? Wilt u een tuin die onderhoudsvriendelijk is? Of een tuin met een zwembad of liever een zwemvijver? Wat is uw beschikbare budget om uw vise te realiseren?

Allemaal vragen die een antwoord verlangen om te komen tot een goed tuinontwerp. Stevaro begint altijd met een goed gesprek hierover.

Onze tuinontwerper kan met uw visie aan de slag voor uw droomtuin.

Wilt u liever uw huidige tuin renoveren? Ook daarvoor maakt Stevaro een ontwerp op maat.

STAP VOOR STAP

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt volgens een duidelijk stappenplan. Eerst stellen we samen uw visie vast en horen we welk budget beschikbaar is. Op basis van die gegevens maakt onze tuin- en landschapsontwerper uw persoonlijke tuinontwerp. Helemaal perfect? Dan maken gaan we het tuinontwerp doorrekenen en volgt er een specifiiekere begroting. Na goedkeuring van het tuinontwerp en de begroting gaan we, op de afgesproken datum, starten met de aanleg.

AFTER SALE SERVICE

Is uw tuin aangelegd? Dan is ons werk nog niet gedaan. Wij begeleiden u en uw tuin door het verstrekken van een tweetal servicebeurten na oplevering. Zo begeleiden we uw tuin een jaar lang na oplevering. We laten zien hoe u moet snoeien en wanneer. U ontvangt advies over bemesting en het verwijderen van dode planten en nog veel meer…….. Zo blijven onze klanten én tuinen tevreden!

OOK VOOR ANDERE TUINWERKZAAMHEDEN

Naast het maken van tuinontwerpen en de tuinaanleg daarvan, is Stevaro ook actief bij andere opdrachten. Wij vellen en snoeien bomen, adviseren over verschillende planten en grassen. Zelfs voor tuinbestrating of het schoonmaken van dakgoten kunt u ons bellen. Ook voor tuinonderhoud is Stevaro de hovenier voor Hilversum en omstreken. Download hier hier welke werkzaamheden wij voor u uit kunnen voeren om uw tuin in topconditie te brengen en te houden.

UW TUINPLEZIER IS ONS STREVEN

Bij Stevaro Hoveniers staan onze tevreden tuinbezitters voorop. Bent u in enthousiast over uw het tuinontwerp? Geniet u ‘s zomers elke avond van uw prachtige tuin? Dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Lees hierwaarom onze klanten zo tevreden over ons zijn.

MAANDELIJKSE TUINONDERHOUD TIPS EN INSPIRATIE ONTVANGEN?

Schrijf u dan nu in voor de maandelijkse tuintips van Stevaro Hoveniers en ontvang elke maand onze tuintips en acties!

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs

Voor het tuinontwerp en de realisatie van uw droomtuin. Wij werken vanuit Hilversum in Het Gooi daarbuiten zoals in Almere, Amsterdam Zuidoost, Amersfoort, Baarn, Loenen aan de Vecht, Zeist en meer…. Voor een vrijblijvende afspraak klik hier. Ik maak graag een afspraak in uw tuin!

Graag tot ziens in uw tuin, Stephan van Roemburg eigenaar Stevaro hoveniers en meer…………

Bekijk recent opgeleverde tuinen en projecten

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en wijde omgeving, zoals in Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Huizen, Loenen aan de Vecht, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer…

afspraak maken