Beregeningsinstallatie tuin

 

Beregeninginstallatie tuin Hilversum en Het Gooi

 

Wilt u geen gesleep meer met slangen en gieters om bij warme dagen uw tuinplanten en/of gazon water te geven? Water geven in uw tuin tijdens warme dagen kan een tijdrovend werk zijn. Een beregeningsinstallatie aanleggen in uw tuin is hiervoor de oplossing.

 

Beregeningsinstallatie aanleggen

Om een goede beregeningsinstallatie of sproeiinstallatie in uw tuin aan te leggen maken wij eerst een beregeningsplan. N dit plan staat aangegeven hoeveel beregening tuinsproeiers er komen en welke type tuinsproeiers. Voor het gazon maken we gebruik van verzonken gazonsproeiers en in de border van tuinspoeiers die boven de grond staan.

 

De hoogte van de border sproeiers is afhankelijk van het type beplanting. Een beregeningsinstallatie berekenen is van groot belang omdat daardoor het type waterpomp kan worden berekend, de lengte van de waterslangen, aantal koppelingen, benodigde waterdruk etc..

 

Beregeningsinstallatie zonder graafwerk
De aanleg van beregeningsinstallaties in uw tuin kan op vele manieren worden uitgevoerd. Door het ingraven van de buizen en slagen of op de Stevaro’s manier. Geen gegraaf, geen openbreken van uw aan terras of andere bestrating, geen graafwerk in uw gazon. Wij werken ondergronds met een speciale grondboor (bodemraket) die we onder het gazon en straatwerk door laten boren waardoor een kanaal ontstaat waar we later de leiding door drukken.

 

Bronwater of kraanwater?
Afhankelijk van de kwaliteit van het grondwater adviseren wij u wat de beste keuze is. Ook zorgen wij voor het slaan van een bron als het nodig is.

 

Wat wij ook realiseren, wij gaan voor tevreden opdrachtgevers. Klik hier om de recencies te lezen van opdrachtgevers die u voor gingen.

 

Afspraak in uw tuin?
Om advies en/of een prijsopgave te geven is een bezoek aan uw tuin hierbij wel van belang. Wilt u een afspraak in uw tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor de aanleg van een beregeningsinstallatie vul dan hier uw gegevens in, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. Voor het aanleggen van beregeningsinstallaties voor uw tuin werken wij vanuit Hilversum.

 

Graag tot ziens in uw tuin.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Stephan van Roemburg,
eigenaar hoveniersbedrijf Stevaro

 

 


Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en wijde omgeving, zoals in Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Huizen, Loenen aan de Vecht, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer...

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld