Dakgoten schoonmaken en reinigen | Hilversum

 

DAKGOTEN SCHOONMAKEN EN UW DAKVEREN REINIGEN
VAKKUNDIG, VOORDELIG EN VERTROUWD IN HILVERSUM, HET GOOI EN WIJDE REGIO

 

Voorkom vocht en waterschade aan uw woning en laat tijdig en regelmatig uw dakgoten schoonmaken. Hoveniersbedrijf Stevaro werrkt vanuit Hilversum in Het Gooi en wijde regio, vakkundig, voordelig en vertrouwd.

 

Uw dakgoten verstopt? Reinigen en schoonhouden voorkomt duur herstelwerk

Met name in de herfst kunnen uw dakgoten snel verstopt raken. Dit kan kostbaar herstelwerk aan uw woning tot gevolg hebben.

Hoveniersbedrijf Stevaro zorgt ervoor dat we tijdens de najaarsbeurt van uw tuin gelijk uw dakgoten meenemen. Als u alleen uw goten schoongemaakt wilt hebben, dan maken wij daar ook graag een offerte voor. ook de dakveren kunnen wij dan in één arbeidsgang meenemen.

 

Maak een afspraak voor het schoonmaken en reingen van uw dakgoten in Hilversum en omgeving

Wilt u een prijsindicatie of een afspraak? Vraag een offerte aan voor het reinigen van uw dakgoten en vul uw gegevens in, binnen 2 werkdagen neem ik (Stephan van Roemburg) contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer. Mailen kan altijd en ook we reageren binnen 2 werkdagen.

 

Werkgebied voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer...
Hoveniersbedrijf Stevaro is werkzaam vanuit Hilversum in Het Gooi en daarbuiten. Naast de plaatsen van Het Gooi (Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum) is ons hoveniersbedrijf ook werkzaam in Almere, Amsterdam Zuidoost en Amersfoort, Loenen aan de Vecht, Baarn, Zeist, Soest en Vinkeveen. Niet alleen voor dakgoten maar ook voor het laten maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg, het opvolgend tuinonderhoud en meer.....

 

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld