Houtbewerking

 

Hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum verzorgt al het houtwerk in uw tuin. Van schuttingen tot pergola’s en van vlonders tot veranda’s en tuinhuisjes en meer..........

 

HOUTBEWERKING IN HILVERSUM EN HET GOOI

VAN SCHUTTINGEN TOT PERGOLA’S EN VAN VERANDA’S TOT VLONDERS

Hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum verzorgt al het houtwerk in uw tuin. Van schuttingen tot pergola’s en van veranda’s tot vlonders.

Hoveniersbedrijf Stevaro levert en plaatst prefab tuinhekken in Hilversum, Het Gooi en wijde omgeving. Daarnaast ontwerpen en realiseren we op maat gemaakte en onderscheidende hekwerken. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende leveranciers uit Nederland en daar buiten. Onze timmerman werkt met vele houtsoorten om speciale hekwerken op maat te maken.

 

VAKKUNDIGE HOUTBEWERKING | OVERKAPPINGEN OP MAAT

Wilt u langer buiten van uw tuin genieten? Dan is een overkapping vaak de beste oplossing. Onder een tuinoverkapping kunt u een jacuzzi, loungeset, eettafel en/of buitenkeuken plaatsen.

Ook het plaatsen van een tuinheather, om ook bij fris en koud weer lekker buiten te kunnen zitten, verzorgen wij voor u. Tuinoverkappingen kunnen wij maken in vele soorten en maten. Met plat dak, al dan niet begroeit, met een rietenkap of dakpannen, koper of zink.

 

Wat wij ook voor u mogen maken, wij gaan voor tevreden opdrachtgevers.

 

Houten pergola’s

Houten pergola’s kunnen worden gemaakt van gestoomd-, geïmpregneerd-, gewaxt- of hardhout. Natuurlijk maken wij ook pergola’s en berceaus van metaal. De keuze voor de houtsoort en welke soorten verbindingen bepalen we in overleg met u. Ook de wijze van verwerken, op betonanker, geschilderd of ongeschilderd wordt in overleg met u bepaald. Ook kunnen wij pergola’s maken van rondhout, geschild- of ongeschild, gefreest of niet gefreesd of anderszins bespreken we graag met u.

 

HOUTEN SCHUTTINGEN, TUINHUISJES EN VLONDERS

Voor schuttingen zijn er vele kwaliteiten in de markt. De meest bekende zijn de schuttingen van Hillhout, Gamma en Praxis. Wilt u een meer duurzame oplossing die langer mee gaat dan 5-10 jaar dan kunnen wij u daarvoor de oplossingen aandragen en vertellen u graag meer…….

 

Tuinhuisjes
Het leveren en plaatsen van tuinhuisjes laten wij altijd door de leverancier/producent laten uitvoeren, Onze ervaring leert ons dat als deuren klemmen en/of ramen niet goed sluiten dit altijd ligt aan diegene die het huisje plaatst en nooit aan de leverancier/producent. Ons hoveniersbedrijf voelt zich dan geroepen om de klacht op te lossen, wat vaak een tijdrovende klus is.

 

Vlonders en buitenparket
Het maken van een goede vlonder of het verwerken van buitenparket is secuur werk. Ook hierbij kan gekozen worden uit vele materialen van composiet hout, geïmpregneerd- tot hardhout. Waar het bij vlonders met name om gaat is de ondergrond, het juiste regelwerk en de dikte van de te verwerken planken. Ook kan ons hoveniersbedrijf verhelpen dat uw vlonder glad wordt door groene aanslag. Vergeet een ding niet en dat u nooit met een hoge drukspuit uw vlonder gaat schoon maken. Wij vertellen u graag meer………

 

Afspraak?
Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden op het gebied van houtbewerking. We vertellen u er graag meer over. Wellicht stelt u een vrijblijvende afspraak bij u thuis op prijs? Klik dan hier en vul uw gegevens in, dan neem ik (Stephan van Roemburg) binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur en mailen kan altijd.

 

Graag tot ziens in uw tuin,

 

Stephan van Roemburg

eigenaar hoveniersbedrijf Stevaro

 

Voorbeelden houtbewerking tuin

 

 

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en wijde omgeving, zoals in Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Huizen, Loenen aan de Vecht, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer...

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld