Tuinmuur metselen en betonnen buitentrap maken | Stevaro uit Hilversum


TUINMUUR METSELEN EN BETONNEN BUITENTRAP MAKEN

 

Wilt u een tuinmuur metselen of een betonnen buitentrap laten maken? Hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum doet het vakkundig en voordelig voor u.

Hoveniersbedrijf Stevaro is werkzaam vanuit Hilversum om diverse metselwerken voor tuinmuren, tuintrappen en meer te ontwerpen en te realiseren. Of we nu werken met een knipvoeg, kettingverband of het plaatsen van een ezelsrug op uw tuinmuur is, wij adviseren u graag daarbij. Want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers.

 

TUINMUREN, TUINTRAPPEN EN MEER IN HILVERSUM EN WIJDE OMGEVING

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en daarbuiten om onder andere tuintrappen te ontwerpen en realiseren. Wij kunnen prefab betonnen of natuursteentraptreden leveren en plaatsen, maar ook het metselen van tuintrappen in Hilversum en Het Gooi voeren wij graag voor u uit.

Als u zelf een tuintrap wilt maken hou dan rekening met de trapformule 2 optreden + 1 aantrede = 570 - 630 mm. Een aantrede is het horizontale deel van de trap en een optrede is het verticale deel. Als u meerdere tuintrappen wilt maken in uw tuin zorg er dan voor dat ze allemaal dezelfde formule hebben, anders loopt het niet zo fijn.

 

Luie tuintrappen en actieve tuintrappen

In tuintrappen kunnen de verschillende trappen worden onderscheiden die geen gebruik maken van de trapformule. Dit zijn luie trappen en actieve trappen.

Luie tuintrappen zijn trappen waarbij de aantrede groter is dan de optrede, Hierdoor is de hellingshoek ook kleiner. Daarnaast zijn er actieve tuintrappen of taludtrappen. Hierbij is er een kleine aantrede en een optrede van minimaal 15 cm. Hierdoor ontstaat een grotere hellingshoek waardoor deze trappen minder ruimte innemen.

 

JUISTE FUNDERING VOORKOMT VERZAKKING TUINMUREN EN TUINTRAPPEN

Voor elk metselwerk in uw tuin geldt dat er een goede fundering nodig is in verband met het opvriezen en verzakken. Ook kan het nodig zijn dat er een gewapende fundering gemaakt dient te worden. Ook het uitrekenen en aanbrengen van funderingen kunnen wij voor u verzorgen.

 

Maak afspraak voor tuinmuur metselen of betonnen buitentrap maken

Wilt u een prijsindicatie ontvangen of een afspraak maken voor het laten maken van een tuinmuur of betonnen buitentrap?

Vul dan dit formulier in. Binnen 2 werkdagen neem ik (Stephan van Roemburg) contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer. Mailen kan altijd en we reageren binnen 2 werkdagen.

 

Werkgebied voor metselwerken
Wij zijn niet alleen werkzaam in Hilversum en Het Gooi. Naast de plaatsen van Het Gooi (Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum) is ons hoveniersbedrijf ook werkzaam in Almere, Amsterdam Zuidoost en Amersfoort, Loenen aan de Vecht, Baarn, Zeist, Soest en Vinkeveen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer.......

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld