Buitenschilderwerk | Hilversum

 

HOVENIERSBEDRIJF STEVARO, VOOR ALLES IN UW TUIN

 

Met het juiste buitenschilderwerk blijven schuttingen, pergola’s en tuinhuisjes mooi. Hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum doet het graag voor u. Vakkundig en voordelig, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers.

 

Hoveniersbedrijf Stevaro is niet alleen gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg, we nemen ook het tuinonderhoud voor u uit handen. Zo helpen we u bijvoorbeeld met buitenschilderwerk, zodat houten schuttingen en pergola’s er mooier uitzien en veel langer meegaan.

 

Schilderen van geïmpregneerd hout

Als u zelf geïmpregneerd hout wilt gaan schilderen hou er dan rekening mee dat u hiervoor speciale verf aanschaft waardoor het hout kan blijven ademen. Als er een afsluitende verflaag wordt aangebracht zal het er spoedig vanaf bladderen en schade toebrengen aan het hout.

 

Keimen van mestelwerk

Keimen van beton of metselwerk is het afwerken daarvan met een mineraal verf (silicaatverf) die zich zeer goed hecht aan de ondergrond en zeer dampopen is waardoor de verf niet zal gaan bladderen. Keimverf heeft een matte kalkachtige uitstraling en is leverbaar in verschillende kleuren.

 

Kwaliteitsverschillen buitenschilderwerk

In de verfwereld zijn er grote prijsverschillen tussen de verschillende leveranciers en producenten. Een liter verf kunt u kopen € 10,00 tot meer dan € 100,00 per liter. Wij vertellen u graag meer.

Maak een afspraak voor buitenschilderwerk

Wilt u een prijsindicatie ontvangen of een afspraak maken voor voordelig en vakkundig buitenschilderwerk? Vul dan dit formulier in, dan neem ik (Stephan van Roemburg) binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer. Mailen kan altijd we reageren binnen 2 werkdagen.

 

Werkgebied voor buitenschilderwerk

Wij zijn niet alleen in Hilversum en Het Gooi. Naast de plaatsen van Het Gooi (Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum) is ons hoveniersbedrijf ook werkzaam in Almere, Amsterdam Zuidoost en Amersfoort, Loenen aan de Vecht, Baarn, Zeist, Soest en Vinkeveen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer........

 

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld