Tuinverlichting

 

TUINVERLICHTING EN BUITENVERLICHTING
LAAT UW TUIN SFEERVOL EN VEILIG BELICHTEN DOOR HOVENIERSBEDRIJF STEVARO UIT HILVERSUM

 

Hoveniersbedrijf Stevaro is dé specialist in tuinverlichting en buitenverlichting. Laat uw tuin prachtig belichten en geef inbrekers geen kans.

 

TUINVERLICHTING VOOR SFEER EN VEILIGHEID

Tuinverlichting zorgt voor sfeer in uw tuin, maar ook voor veiligheid. Denk maar aan een onverlichte tuintrap in het donker. Ook kunnen er accenten gelegd worden zoals met grondspots die bomen of andere elementen aanschijnen.

Hoveniersbedrijf Stevaro is gespecialiseerd in tuinverlichting en buitenverlichting. We helpen u vanuit Hilversum - en omringende plaatsen als Laren, Bussum en Breukelen – bij het aanbrengen van tuinverlichting en het ontwerpen en realiseren van terreinbeveiliging. Van het graven van grondkabels tot het plaatsen en aansluiten van de verschillende onderdelen. Dit doen we samen met gespecialiseerde relaties waarmee het prettig werken is.

Wij gaan samen voor tevreden opdrachtgevers.

 

Sfeerverlichting accentueert tuin subtiel

Bij tuinverlichting kunt u kiezen uit zwakstroom of gewoon op het stroomnet. Ook werken wij tegenwoordig vaak met LED tuinverlichting. De mogelijkheden nemen jaarlijks toe in tuinverlichting met LED. De verlichting moet in onze optiek geen kermis zijn, maar zodanig dat de functie van de tuin in de avond- en nachtelijke uren wordt geaccentueerd.

U kunt hierbij kiezen uit direct of indirect licht, strijklicht of anderszins, wij vertellen u graag meer hierover. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft ook de nodige kennis en ervaring op gedaan om een uitgebalanceerd verlichtingsplan voor u te maken.

Tuinverlichting en buitenverlichting op maat?


Maak een afspraak!

Wilt u een prijsindicatie ontvangen of een afspraak maken voor het aanbrengen van tuinverlichting, of het ontwerpen en realiseren van terreinbeveiliging? Vul dit formulier in. Binnen 2 werkdagen neem ik (Stephan van Roemburg) contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer. Mailen kan altijd en ook dan neem ik, Stephan van Roemburg, binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Werkgebied

Wij zijn vanuit Hilversum werkzaam in Het Gooi en daarbuiten. Naast de plaatsen van Het Gooi (Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum) is ons hoveniersbedrijf ook werkzaam in Almere, Amsterdam Zuidoost en Amersfoort, Loenen aan de Vecht, Baarn, Zeist, Soest en Vinkeveen voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp én meer......

 

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld