Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Abonnementen

Gemak van een abonnement

Wij bieden u verschillende abonnementen aan voor het structureel onderhouden van uw tuin. Dan hoeft u er niet meer aan te denken.
Ook hoeft u ook niet meer te bellen of te mailen om een afspraak te maken. Wij maken de hele jaarplanning voor uw tuin. Zo weten u en wij precies wanneer we komen en wat we dan gaan doen. Wel zo makkelijk voor u. Van 3x per jaar tot elke week. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Tuinonderhoud Stevaro 02

Basis abonnement tuinondehoud

De start voor elk abonnement is de inventarisatie. Wat zijn uw eisen en wensen? Wat is de tuinsituatie? De kwaliteit van de bodem en meer….. We komen 3x per jaar langs, te weten de voor- en najaarsbeurt en een tussentijdse controle en evaluatie moment samen met u.

_MG_1439
Tuinonderhoud

Uitgebreid abonnement tuinonderhoud

Na de inventarisatie spreken we af wanneer we komen en wat we precies doen bij de voor- en najaarsbeurten. Bij dit abonnement knippen we ook de hagen en steken we de graskanten.  Ook hier vind een zomerse evaluatie plaats. Natuurlijk zit ook hier de kosten in voor leveren en verwerken meststoffen en afvoeren tuinvuil in de prijs.

Luxe abonnement tuinonderhoud

Het enige wat u hier nog zelf hoeft te doen is te kijken naar uw tuin. Wij verzorgen het complete tuinonderhoud, van wekelijks maaien tot eventueel kuipplanten plaatsen en laten overwinteren. Heeft u bloembakken? Wij maken ze, in overleg met u, voor u op. Elke week bestrating vegen of schoonblazen? Dakgoten schoonmaken?

Wij zorgen ervoor, met plezier en meer…..

Tuinonderhoud

Wilt u ook het gemak van een tuin-onderhoudsabonnement?

Zoals u ziet…. vele mogelijkheden op het gebied abonnementen voor het tuinonderhoud van uw tuin.

Wilt u ook het dat uw tuin er altijd netjes bij ligt, door vakkundige tuinonderhoud?
Vul dan het contactformulier in, dan neem ik (Stephan van Roemburg) binnen 2 werkdagen contact op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur en mailen kan altijd.

Graag tot ziens in uw tuin!

Wij zijn werkzaam vanuit Amsterdam en Hilversum in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer….