Bomen snoeien, kappen en vellen

 

Woont u in de regio Hilversum en wilt uw bomen snoeien, kappen of vellen? Hoveniersbedrijf Stevaro doet het graag voor u. Vakkundig en voordelig.

 

Bomen snoeien, kappen en vellen in Hilversum en Het Gooi

 

Ons hoveniersbedrijf werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en omgeving voor het kappen en vellen van bomen. Ook het snoeien van bomen en (hoogstam)vruchtbomen in Het Gooi is bij ons in vertrouwde handen. Ook werken wij met gediplomeerde ETW boomverzorgers. ETW staat voor European Tree Worker, dit is  een aantoonbaar erkende allround uitvoerende boomverzorger.

 

Veiligheid bij boomkappen

De veiligheid bij het kappen en vellen van bomen staat bij ons hoveniersbedrijf bovenaan. Er gebeuren nog te vaak (dodelijke) ongelukken bij snoeiwerk in bomen en bij het bomenkappen en bomenvellen.

 

Frezen van boomstobben of -stronken na bomen kappen

Na het boomkappen kan ons hoveniersbedrijf ook het wegfrezen van boomstobben, tot een diepte van ca. 40 cm., voor u verzorgen.  Door het diep onder de grond wegfrezen van een boomstronk of boomstobbe kunnen er nieuwe planten of een boom worden geplant. Het is zelfs de beste plek om een nieuwe boom te planten.

 

Hoveniersbedrijf Stevaro adviseert ook over (her)aanplant van een nieuwe boom of bomen. Denk bij het kappen van uw boom of bomen aan een kapvergunning. Zonder een kapvergunning mogen wij vaak geen boom kappen. Deze vergunning dient u zelf aan te vragen bij uw gemeente.


Stevaro gaat voor tevreden opdrachtgevers, klik hier om de recenties van ons klanten te lezen.

 

Bomen snoeien, kappen en vellen in Hilversum en omstreken?


Maak nu een afspraak

Wilt u weten wat het kappen van uw boom of bomen kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte bomenkappen aan en vul uw gegevens in. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken.

 

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer. Mailen kan altijd en ook dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op. Wij zijn werkzaam in Hilversum. Baarn, Bussum. Soest. Laren, Blaricum, Zeist, Amersfoort, Almere en Amsterdam Zuidoost.

 

Graag tot ziens in uw tuin,

 

Stephan van Roemburg
eigenaar hoveniersbedrijf Stevaro

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld