Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Daken en dakgoten

DAKEN EN DAKGOTEN SCHOONMAKEN EN UW DAKVEREN REINIGEN.

Vakkundig, voordelig en vertrouwd in de regio´s van Amsterdam, Hilversum en Het Gooi. Voorkom vocht en waterschade aan uw woning en laat tijdig en regelmatig uw dakgoten schoonmaken. Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Amsterdam en Hilversum in Het Gooi en wijde regio.

Reinigen en schoonhouden voorkomt duur herstelwerk

Met name in de herfst kunnen uw dakgoten snel verstopt raken. Dit kan kostbaar herstelwerk aan uw woning tot gevolg hebben. Hoveniersbedrijf Stevaro zorgt ervoor dat we tijdens de najaarsbeurt van uw tuin gelijk uw dakgoten meenemen. Ook het reiningen van uw dakveren kunnen wij in een arbeidsgang meenemen, wel zo voordelig voor u.

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs

Vraag een offerte aan voor het reinigen van uw dak, dakgoten en-of dakveren en vul uw gegevens in op ons contactformulier. Binnen 2 werkdagen neem ik (Stephan van Roemburg) contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer. Mailen kan altijd en ook we reageren binnen 2 werkdagen.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.

afspraak maken