Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

ERFAFSCHEIDINGEN

Erfafscheidingen

Elke tuin wordt bepaald door zijn (omtuining) erfafscheiding. De erfafscheiding wordt altijd gedeeld met uw buren.

Een erfafscheiding kan bestaan uit een hekwerkje, of een schutting van bamboe, wilgentenen, geïmpregneerd- of hardhout, aluminium of kunststof. Hagen of heggen, heidematten, muren van metselwerk of beton, glazen bouwblokken, cortenstaal en nog veel meer materialen voor een erfafscheiding. We inspireren u graag.

Hagen en heggen

De keuze voor een schutting of een ander soort erfafscheiding hangt nauw samen met de functie die de erfafscheiding dient te gaan vervullen.

Dient deze om privacy te creëren of veiligheid. Wilt u een natuurlijke erfafscheiding van planten, dan kunt u kiezen uit groenblijvende en bladverliezende. Strak geknipt of losgroeiend en bloeiend. Met of zonder doornen en noem maar op, wij leveren en planten uw nieuwe haag of heg, vanaf 30 cm. tot 4 meter hoog.

Hekwerken, schuttingen en tuinmuren

Hoveniersbedrijf Stevaro adviseert u graag over de mogelijkheden van uw erfafscheiding. We plaatsen schuttingen en hekwerken, maar ook het metselen of stucadoren van tuinmuren. Daarnaast kunnen we u natuurlijk adviseren welke klim- of leiplanten u het beste kan toepassen voor meer groen en kleur in uw tuin.

Dit doen we vanuit de plaatsen Amsterdam en Hilversum voor Het Gooi en daarbuiten, we zijn u graag van dienst.

Plaatsen van schuttingen

Of het nu gaat om het vervangen van een schuttingdeel of meerdere schuttingdelen, hout, beton of……..,wij zijn u graag van dienst en voeren het werk snel en vakkundig uit. Ook reparatiewerk aan gemetseld tuinmuren kunnen wij voor u uitvoeren.

Wat wij ook voor u mogen maken, wij gaan voor tevreden opdrachtgevers. Klik hier om de recenties te lezen van de mensen die u voor gingen.

Offerte voor erfafscheiding?

Wilt u informatie over de mogelijkheden of een prijsindicatie voor het maken van een erfafscheiding?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en vul uw gegevens in. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op om u een indicatie te geven of een afspraak te maken.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op een van de onderstaande telefoonnummers. Mailen kan 24/7 we reageren binnen 2 werkdagen.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.eist.

afspraak maken