Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Houtbewerking

Houtbewerking

Hoveniersbedrijf Stevaro uit Amsterdam en Hilversum verzorgt al het houtwerk in uw tuin. Van het plaatsen van schuttingen tot pergola’s en van vlonders tot veranda’s en tuinhuisjes en meer…

Voor advies of uitvoering van het schilderwerk bel of mail ons, we helpen u graag.

VAN SCHUTTINGEN TOT PERGOLA’S EN VAN VERANDA’S TOT VLONDERS

Hoveniersbedrijf Stevaro levert en plaatst zowel prefab tuinondelen of ontwerpt deze in samenspraak met u op maat.

Hiervoor maken wij gebruik van verschillende leveranciers uit Nederland en daar buiten. Onze timmerman werkt met vele houtsoorten om speciale hekwerken en overkappingen op maat te maken.

VAKKUNDIGE HOUTBEWERKING & OVERKAPPINGEN OP MAAT

Wilt u langer buiten van uw tuin genieten? Dan is een overkapping vaak de beste oplossing. Onder een tuinoverkapping kunt u een jacuzzi, loungeset, eettafel en/of buitenkeuken plaatsen.

Ook het plaatsen van een tuinheather, om ook bij fris en koud weer lekker buiten te kunnen zitten, verzorgen wij voor u. Tuinoverkappingen met plat dak, al dan niet begroeit, met een rietenkap,dakpannen, koper of zink.

Houten pergola’s

Houten pergola’s kunnen worden gemaakt van gestoomd-, geïmpregneerd-, gewaxt- of hardhout. De keuze voor de houtsoort en welke soorten verbindingen bepalen we in overleg met u. Ook de wijze van verwerken, op betonanker, geschilderd of ongeschilderd wordt in overleg met u bepaald.
Ook kunnen wij pergola’s maken van rondhout, geschild- of ongeschild, gefreest of niet gefreesd de mogelijkheden bespreken we graag met u.

HOUTEN SCHUTTINGEN en tuinpoorten

Voor schuttingen zijn er vele kwaliteiten in de markt. De meest bekende zijn de schuttingen van Hillhout, Gamma en Praxis.

Wilt u een meer duurzame oplossing die langer meegaat dan 5-10 jaar dan kunnen wij u daarvoor de oplossingen aandragen en vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden, de onderlinge voor- en nadelen.

Tuinhuisjes

Het leveren en plaatsen van tuinhuisjes laten wij altijd door de leverancier/producent laten uitvoeren, Onze ervaring leert ons dat als deuren klemmen en/of ramen niet goed sluiten dit altijd ligt aan diegene die het huisje plaatst en nooit aan de leverancier/producent. Ons hoveniersbedrijf voelt zich dan geroepen om de klacht op te lossen, wat vaak een tijdrovende klus is.

Buitenparket

Het maken van een goede vlonder of het verwerken van buitenparket is secuur werk. Ook hierbij kan gekozen worden uit vele materialen van composiet hout, geïmpregneerd- tot FSC hardhout. Waar het bij vlonders met name om gaat is de ondergrond, het juiste regelwerk, de dikte van de te verwerken planken en wijze van aanbrengen.

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden op het gebied van houtbewerking. We vertellen u er graag meer over. Wellicht stelt u een vrijblijvende afspraak bij u thuis op prijs? Vul dan het contctformulier in, dan neem ik (Stephan van Roemburg) binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur en mailen kan altijd.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.

afspraak maken