Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Metselwerken

METSELEN VAN TUINMUREN, TUINTRAPPEN EN MEER…….

Ook voor het metselwerk in uw tuin zorgt Stevaro uit Amsterdam en Hilversum.

Wilt u een tuinmuur metselen of een betonnen buitentrap laten maken? Naar eigen ontwerp of speciaal voor u ontworpen en gerealiseerd? Of we nu werken met een knipvoeg, kettingverband of het plaatsen van een ezelsrug op uw tuinmuur is, wij adviseren u graag daarbij.

TUINMUREN, TUINTRAPPEN EN MEER IN AMSTERDAM, HILVERSUM EN WIJDE OMGEVING

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Amsterdam en Hilversum in Het Gooi en daarbuiten om onder andere tuintrappen te ontwerpen en realiseren. Van prefab betonnen tot natuursteentraptreden leveren en plaatsen.

Ook het aanlichten van trappen kunnen wij voor u verzorgen. Een uitgekiend verlichtingsplan dat er voor zorgt dat ook in het donker uw tuintrap(pen) goed zichtbaar zijn. Wel zo veilig.

Als u zelf een tuintrap wilt maken hou dan rekening met de trapformule 2 optreden + 1 aantrede = 570 – 630 mm. Een aantrede is het horizontale deel van de trap en een optrede is het verticale deel.Als u meerdere tuintrappen wilt maken in uw tuin zorg er dan voor dat ze allemaal dezelfde formule hebben, anders loopt het niet zo fijn.

Luie tuintrappen en actieve tuintrappen

Luie tuintrappen zijn trappen waarbij de aantrede groter is dan de optrede, Hierdoor is de hellingshoek ook kleiner. Daarnaast zijn er actieve tuintrappen of taludtrappen. Hierdoor ontstaat een grotere hellingshoek waardoor deze trappen minder ruimte innemen.

JUISTE FUNDERING VOORKOMT VERZAKKING TUINMUREN EN TUINTRAPPEN

Voor elk metselwerk in uw tuin geldt dat er een goede fundering nodig is in verband met het opvriezen en verzakken. Ook kan het nodig zijn dat er een gewapende fundering gemaakt dient te worden. Ook het uitrekenen en aanbrengen van funderingen kunnen wij voor u verzorgen.

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs

Wilt u een prijsindicatie ontvangen of een afspraak maken voor het laten ontwerpen of het laten maken van een tuinmuur of buitentrap?

Vul dan ons contactformulier in. Binnen 2 werkdagen neem ik (Stephan van Roemburg) contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer. Mailen kan altijd.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.

afspraak maken