Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Schilderwerken

SCHILDERWERK IN DE TUIN

Met goed buitenschilderwerk blijven schuttingen, pergola’s en tuinhuisjes mooier. Hoveniersbedrijf Stevaro uit Amsterdam en Hilversum doet het graag voor u.

Vakkundig, vlot en voordelig, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers. Hoveniersbedrijf Stevaro voor buitenschilderwerk, zodat houten schuttingen en pergola’s e.d. er mooier uitzien en langer meegaan.

Geïmpregneerd hout

Als u zelf geïmpregneerd hout wilt gaan schilderen houd er dan rekening mee dat u hiervoor speciale verf aanschaft waarbij het hout kan blijven ademen.

Als er een afsluitende verflaag wordt aangebracht zal het er spoedig vanaf bladderen en schade toebrengen aan het hout. Dan is al uw inspanning en geïnvesteerde geld voor niets geweest en dat zou jammer zijn.

Wilt u advies voordat u zelf begint? Bel of mail ons maar.

Keimen van mestelwerk

Keimen van beton of metselwerk is het afwerken daarvan met een mineraal verf (silicaatverf) die zich zeer goed hecht aan de ondergrond en zeer dampopen is waardoor de verf niet zal gaan bladderen. Keimverf heeft een matte kalkachtige uitstraling en is leverbaar in verschillende kleuren.

Advies over het keimen van (tuin)muren? Bel of mail ons.

Kwaliteitsverschillen buitenschilderwerk

In de verfwereld zijn er grote prijsverschillen tussen de verschillende leveranciers en producenten. Een liter verf kunt u kopen van € 10,00 tot meer dan € 50,00 per liter. Ook hier geldt alle waar naar zijn geld.

Schilderen van overkappingen en veranda’s

Ook voor het schilderen van uw overkapping en veranda’s kan Stevaro zorg dragen. Onze vaste ‘huisschilder’ adviseert en helpt u graag om het hout, beton of metaal strak in de lak te zetten.

Wij werken bij voorkeur met verven van Sikkens.

Maak een afspraak voor schilderwerk in uw tuin.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen of een afspraak maken voor voordelig en vakkundig buitenschilderwerk? Vul dan ons contactformulier in. Binnen 2 werkdagen we we contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op een van onderstaande telefoonnummers. Mailen kan altijd en ook dan reageer ik, Stephan van Roemburg, binnen 2 werkdagen.

Wij zijn vanuit Amsterdam en Hilversum werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer….

afspraak maken