Nieuwe tuin in Hilversum en Het Gooi | Tuinaanleg door Stevaro hoveniers

AANLEG VAN UW NIEUWE TUIN IN HILVERSUM, HET GOOI EN OMSTREKEN?

 

HOVENIERSBEDRIJF STEVARO:

DE SPECIALIST IN VERRASSENDE TUINONTWERPEN, REALISATIE EN ONDERHOUD

 

Iedere goede nieuwe tuin begint met een idee, een tuinplan. Om uw ideeën voor een nieuwe tuin te vertalen in een creatief tuinontwerp is luisteren en de tijd nemen essentieel. Hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum luistert graag naar uw tuinwensen om deze te realiseren in de tuin die bij u past. Of het nu gaat om:

of een

We komen er altijd samen uit en maken uw tuinwensen waar.

 

Heldere werkwijze bij aanleg van een nieuwe tuin

De hoveniers van Stevaro werken met een heldere werkwijze om uw nieuwe tuin te realiseren. Onze aanpak kenmerkt zich door:

  • Duidelijke werkwijze;
  • Creatief en vakkundig tuinontwerp;
  • Verschillende ramingen;
  • Duidelijke begroting, zodat u precies weet wat uw nieuwe tuin gaat kosten;
  • Uitstekende service na oplevering van de tuin.

Download hier de werkwijze en stappenplan voor een nieuwe tuin.

De Hoveniers van Stevaro werken vanuit Hilversum. We maken graag kennis met u in uw bestaande of nieuwe tuin. Maak nu een afspraak.

 

Uw tuin, uw dichtstbijzijnde vakantieoord

Een nieuwe tuin is het verlengstuk van uw woonplezier en medebepalend voor de (belevings)waarde van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een overkapping waardoor u langer van uw nieuw tuin kunt genieten.
  • Minder tuinonderhoud door het gebruik onderhoudsarme planten.
  • Een ontspanningsruimte voor u zelf of uw gezin.

Een nieuwe tuin is geen impulsaankoop en geen product dat u om de zoveel jaar vervangt. Een goed ontworpen, gerealiseerde en onderhouden nieuwe tuin wordt met de jaren fraaier. Een nieuwe tuin is een kostbaar bezit, dat onlosmakelijk is verbonden aan de waarde en de uitstraling van uw woning.

Stevaro laat u duurzaam woonplezier beleven aan uw nieuwe tuin. Ons motto daarbij is: Als je iets doet, doe het dan goed. Dit doen wij niet alleen door het maken van creatieve tuinontwerpen, maar ook door een gedegen realisatie van het ontwerp. Ook staan wij u graag terzijde bij het tuinonderhoud, waardoor uw tuinplezier verder toeneemt.

 

Meer tuinplezier door tuinaanleg van uw nieuwe tuin.

U wilt meer tuinplezier? Stevaro gaat voor tevreden opdrachtgevers, want daar ontlenen wij ons werkplezier aan. Plezier in ons werk is de basis om ons werk goed te doen. Dit plezier bereiken wij door een prettige relatie met onze opdrachtgever. Basisingrediënten hierbij zijn luisteren, goede communicatie en het nakomen van afspraken. Van daaruit maken wij een heldere planning zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER TUINPLEZIER!

Spreekt onze heldere werkwijze u aan? Dan maak ik graag een afspraak bij u thuis en in uw bestaande of nieuwe tuin. Om te luisteren naar uw eisen en wensen en u te adviseren over uw nieuwe tuin, de vele mogelijkheden en zaken waar u op moet letten.


Vul hier uw naam en telefoonnummer in en binnen 2 werkdagen neem ik contact met u op. U kunt me natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 035 – 62 87 029, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur. Mailen mag natuurlijk ook altijd en we reageren altijd binnen 2 werkdagen.

 

Graag tot ziens in uw tuin,

 

Stephan van Roemburg
eigenaar hoveniersbedrijf Stevaro

 

 

Bekijk recente nieuwe tuinen:

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld