Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

TUINAANLEG

TUINAANLEG IN AMSTERDAM, HILVERSUM, HET GOOI EN OMSTREKEN

Iedere goede nieuwe tuinaanleg begint met een idee, een tuinplan. Om uw ideeën voor een nieuwe tuin te vertalen in een creatief tuinontwerp is luisteren en de tijd nemen essentieel.
Hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum luistert graag naar uw tuinwensen om deze te realiseren in de tuin die bij u past.  Of het nu gaat om:

 • Een romantische tuin;
 • Een kindvriendelijke tuin;

of een

 • Een onderhoudsvriendelijke tuin.

We komen er altijd samen uit en realiseren uw tuinwensen.

Heldere werkwijze bij aanleg van een nieuwe tuin

De hoveniers van Stevaro werken met een heldere werkwijze om uw nieuwe tuin te realiseren. Onze aanpak kenmerkt zich door:

 • Duidelijke werkwijze;
 • Creatief en vakkundig tuinontwerp;
 • Verschillende ramingen;
 • Duidelijke begroting, zodat u precies weet wat uw nieuwe tuin gaat kosten;
 • Uitstekende service na oplevering van de tuin.

Download hier de werkwijze en stappenplan voor een nieuwe tuin.

De Hoveniers van Stevaro uit Amsterdam en Hilversum werken in de regio’s van Amsterdam en Hilversum. We maken graag kennis met u in uw bestaande of toekomstige tuin.

Uw tuin, uw dichtstbijzijnde vakantieoord

Een nieuwe tuin is het verlengstuk van uw woonplezier en medebepalend voor de (belevings)waarde van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een overkapping waardoor u langer van uw nieuw tuin kunt genieten.
 • Minder tuinonderhoud door het gebruik onderhoudsarme planten.
 • Een ontspanningsruimte voor u zelf of uw gezin.

Een nieuwe tuin is geen impulsaankoop

Een nieuwe tuin is geen product dat u om de zoveel jaar vervangt. Een goed ontworpen, gerealiseerde en onderhouden nieuwe tuin wordt met de jaren fraaier. Een nieuwe tuin is een kostbaar bezit, dat onlosmakelijk is verbonden aan de waarde en de uitstraling van uw woning.

Stevaro laat u duurzaam woonplezier beleven aan uw nieuwe tuin.

Ons motto

Als je iets doet, doe het dan goed, is ons motto. Dit doen wij niet alleen door het maken van creatieve tuinontwerpen, maar ook door een gedegen tuinaanleg het tuinontwerp. Ook staan wij u graag terzijde bij het tuinonderhoud, waardoor uw tuinplezier verder toeneemt.

Wilt u ook meer tuinplezier? Stevaro gaat voor tevreden opdrachtgevers, want daar ontlenen wij ons werkplezier aan.

Meer tuinplezier door tuinaanleg van uw nieuwe tuin.

Plezier in ons werk is de basis om ons werk goed te doen. Dit plezier bereiken wij door een prettige relatie met onze opdrachtgever. Basisingrediënten hierbij zijn luisteren, goede communicatie en het nakomen van afspraken. Van daaruit maken wij een heldere planning zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Als u dat ook aanspreekt maken we graag een afspraak met u.

Maak nu een afspraak voor meer tuinplezier

Spreekt onze heldere werkwijze u aan? Dan maken we graag een afspraak bij u thuis. Om te luisteren naar uw eisen en wensen en u te adviseren voor uw nieuwe tuin. De vele mogelijkheden en waar u op moet letten om problemen te voorkomen.

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend gesprek aan. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op om u een indicatie te geven en een afspraak te maken.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op een van de onderstaande telefoonnummers. Mailen kan 24/7 we reageren binnen 2 werkdagen.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.

afspraak maken