Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Tuinontwerp

het tuinontwerp de basis

De basis voor een goede tuin is het tuinontwerp. Een verrassend tuinontwerp waar uw tuinwensen zijn vormgegeven. Met de juiste materialen om te komen tot die tuinsfeer die bij u past.

Met uw voorkeurs kleuren en geuren. Een plek om te ontspannen, te spelen, te eten en misschien om uw eigen verse tuinkruiden en meer te oogsten. Wij maken een  tuinontwerp al vanaf 285,-

3D tuinontwerpen en meer…

Soms is het lastig om vanuit een plattegrond het tuinontwerp voor u te zien. Een 3D tekening of een visual kan u helpen om meer inzicht te krijgen hoe iets gaat worden in de ruimte. Hier kan de tuinontwerper van Stevaro u helpen door van het tuinontwerp een 3D tekening te maken of een visual. Ene visual is een meer opgewerkt beeld met photoshop. Hierdoor onstaan meer fotorealistische beelden. We vertellen u graag meer…

Tuinontwerp, beplantingsplan en meer……….

Nadat het tuinontwerp is gemaakt zijn we er nog niet. Nadat het tuinontwerp uw goedkeuring heeft gekregen maken we een 3 tal ramingen voor realisatie.Op basis hiervan maakt u een keuze voor materialen en het wenselijk kwaliteitsniveau.

Na uw keuzes wordt het tuinontwerp uitgewerkt in een onder andere beplantingsplan, een verhardingsplan indien wenselijk een verlichtings- en beregeningsplan.  Op basis hiervan kunnen wij de begroting maken voor de tuinaanleg maken. Die leggen we u voor ter goedkeuring.

Na uw goedkeuring spreken we de aanvangs- en opleveringsdatum af. We informeren ook uw buren voor mogelijk overlast en dat men ons hiervoor kan bellen of mailen. Ons stappenplan, om te komen tot de tuin die bij u past, kunt u hier downloaden.

WILT U OOK uw droomtuin laten ontwerpen?

Een afspraak bij u thuis om samen uw tuinideëen te bespreken?

Vul dan uw gegevens voor een afspraak in uw tuin. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op een van de onderstaande telefoonnummers. Mailen kan 24/7.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.

afspraak maken