Tuinrenovatie

Geslaagde tuinrenovatie ? 

KIES VOOR STEVARO, DE TUINSPECIALIST  UIT HILVERSUM


Een tuinrenovatie van Hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum geeft uw tuin een nieuw en fris uiterlijk. Blaas nieuw leven in uw uitgebluste tuin en vergroot uw woonplezier.

 

Uw bestaande tuin voldoet niet meer aan uw huidige of toekomstige eisen en wensen. Of u bent verhuisd naar een bestaande woning met een tuin van de vorige bewoners. Tijd voor een tuin make over oftewel een tuinrenovatie.

 

Een tuinrenovatie is altijd lastiger te realiseren dan vanuit een kale nieuwbouwsituatie een nieuwe tuin maken. De bestaande tuin is vaak minder makkelijk te bereiken, de onderdelen welke u wilt behouden moeten in het tuinrenovatieplan worden ingepast en ook het verwijderen en afvoeren van overtollig tuinmateriaal is een aandachtspunt.

 

Wat wel fijn kan zijn, is dat er bij een tuinrenovatie de oudere planten behouden kunnen worden. Hierdoor is er snel een fraai eindbeeld na de tuinrenovatie.

 

Plan van aanpak bij tuinrenovatie

Om de tuinrenovatie zo succesvol mogelijk uit te voeren kunt u ons de nodige informatie geven waarbij we kunnen denken aan de volgende punten:

  • U maakt wellicht een tijd gebruik van uw tuin en weet waar de fijne plekjes zijn waar u graag zit;
  • U weet welke onderdelen u wilt behouden bij de tuinrenovatie;
  • U ziet welke planten het goed doen;
  • Welke functie(s) vervult de huidige tuin niet goed meer;
  • Hoeveel tijd wilt u aan het onderhoud besteden na de tuinrenovatie;
  • Wilt u misschien bij de tuinrenovatie misschien zelf onderdelen uitvoeren;
  • Wat is uw budget voor de tuinrenovatie?

 

Lees hier welke factoren de kosten van een tuinrenovatie bepalen. Een goed tuinontwerp staat altijd aan de basis van een succesvolle tuinrenovatie. Lees verder hoe de  tuinontwerper van Stevaro  voor u een creatief en succesvol tuinontwerp maakt.

 

Regelmatig tuintips en tuinadvies ontvangen?

Wilt u regelmatig tuintips en tuininspiratie ontvangen? Wij sturen u iedere maand via de mail onze tips en acties. Als u uw e-mail adres invult onderaan de pagina ontvangt u deze automatisch.

 

Tuinadvies in uw tuin?

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en wijde omgeving, zoals in Almere, Amersfoort, Baarn, Blaricum, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Zeist en meer...


Maak een afspraak met Stevaro Hoveniers uit Hilversum

Misschien komt u er niet zo makkelijk uit. Ik maak graag een geheel vrijblijvende afspraak om u tuinadvies te geven over tuinrenovatie voor uw tuin. U kunt mij elke werkdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur op nummer 035-6287029, mailen kan altijd of u kunt op deze site ons afspraakformulier invullen. Voor tuinrenovatie zijn wij werkzaam vanuit Hilversum  voor het Gooi en omstreken. Zie hier de reviews van onze opdrachtgevers.

 

Graag tot ziens in uw tuin,

 

Met vriendelijke groet,

 

Stephan van Roemburg,

eigenaar Stevaro hoveniers

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld