Tuinrenovatie

Is uw tuin niet meer naar wens? Dan kan het tijd zijn voor een tuinrenovatie!

Geslaagde tuinrenovatie?

Bij Stevaro kunnen we deze volledig voor u verzorgen, zodat uw tuin weer helemaal naar uw zin is. Om ervoor te zorgen dat alles aansluit bij uw wensen en ideeën, kunt u bij ons een plan laten maken. Zo weet u precies wat u van de tuinrenovatie kunt verwachten.

Onze ontwerpers maken samen met u een tuinplan op basis van uw wensen en budget. Hierbij gaat het niet alleen om de sfeer van de tuin, maar wordt er ook gekeken naar hoe u uw tuin wilt gebruiken. Ook wordt er rekening gehouden met de bestaande elementen die u graag wilt behouden. Vervolgens kan er een stappenplan worden gemaakt om de tuinrenovatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Tuinrenovatie

Waar we op letten bij een tuinrenovatie

Het plannen van een tuinrenovatie doen we altijd in nauwe samenspraak met u. We proberen met zoveel mogelijk aspecten rekening te houden, zodat het eindresultaat precies is wat u in gedachte had. Daarom bespreken we voor we aan de slag gaan onder andere de volgende aandachtspunten met u:

Persoonlijke wensen voor de renovatie

U weet waarschijnlijk al wat de beste plekjes in uw tuin zijn. Misschien wilt u in dat zonnige stuk een mooi stuk terras laten aanleggen, of juist wat tegels laten weghalen om een bloemenperk aan te leggen. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u helpen die gewenste sfeer te creëren. Met een renovatieplan dat bij uw speciale voorkeuren en wensen past wordt uw tuin echt iets persoonlijks.

tuinrenovatie kosten

Budget van de tuinrenovatie

Geen onbelangrijk onderwerp: Wat gaat een tuinrenovatie kosten? Voor elk budget is een gepast plan te maken. Zo kunt u het bijvoorbeeld ook aangeven als u bepaalde onderdelen van de renovatie zelf wilt uitvoeren. Dit kan natuurlijk ook omdat u plezier heeft in het werk, maar het kan ook schelen in de totale kosten van de renovatie. De uiteindelijke kosten worden bepaald door uw eisen en wensen. Om dit inzichtelijk te maken is tuinplan onmisbaar. En zo voorkomt u onverwachte kosten.

Onderhoud van de tuin

Of u nu groene vingers heeft en het liefst elke dag in de tuin bezig bent, of juist graag in uw tuin zit te relaxen, wanneer u de juiste planten kiest is alles mogelijk. De ene plant heeft meer aandacht nodig dan de andere, en de ene tuin-eigenaar wil er meer tijd aan besteden dan de andere. Laat u gerust adviseren door onze tuinontwerpers. Wanneer we uw tuin renoveren houden we hier graag rekening mee.

tuin renoveren

Type tuin

Het kiezen het type tuin kan op basis van voorkeur, maar het kan ook een praktische overweging zijn. Wat dacht u van deze suggesties:

  • Moestuin
  • Klassieke tuin
  • Japanse tuin
  • Duurzame tuin
  • Pluktuin
  • Onderhoudsvrije tuin
  • Kruidentuin
  • Rotstuin

Samen kunnen we bepalen type tuin het beste past bij hoe u de tuin na renovatie wilt gebruiken.

Wat u kunt verwachten bij een tuinrenovatie

Bij een tuinrenovatie komt vaak wat meer kijken dan de aanleg van een hele nieuwe tuin. Een bestaande tuin is soms minder makkelijk te bereiken en tuinmateriaal dat niet meer gewenst is moet worden afgevoerd. Soms moet een tuin zelfs helemaal worden leeggehaald. Ook deze zaken kan Stevaro voor u regelen. Al het tuinafval wordt netjes meegenomen en afgevoerd, zonder dat u hier last van heeft. 

Tuinmuur
Tuinrenovatie

Vaak wordt er begonnen met de grond. Het kan zijn dat het nodig dat we de tuin ophogen, of om de tuin af te graven en opnieuw te vullen. Nadat dit is gedaan kan er gekeken worden naar eventuele bestrating.

Vervolgens komt wat de meeste mensen het leukste vinden van een tuinrenovatie: het opnieuw inrichten van de tuin. Als u het leuk vindt mag u hier zelf ook een gedeelte van op u nemen, maar u kunt het ook volledig aan ons overlaten.

Meer weten over onze werkwijze?

Download hier onze brochure

Ook een tuinrenovatie plannen?

Wilt u een persoonlijk advies over het inrichten en renoveren van uw tuin? Maak dan nu een afspraak om stappenplan te bespreken en geniet meer van uw tuin!

Hét hoveniersbedrijf in Bussum en omgeving

Op zoek naar een hovenier in Bussum die uw tuin onder handen kan nemen? Stevaro kan helpen! We werken vlot en met oog op kwaliteit. We zijn niet alleen betrouwbaar en nauwkeurig, maar ook ontzettend veelzijdig. Een hovenier die u helpt van tuinontwerp, naar tuinaanleg, tot tuinonderhoud en andere tuinklussen.

Stevaro – Een hovenier die mee denkt en zorgt dat u onbezorgd in de tuin kunt relaxen. 

 

Hoveniersbedrijf Bussum
hovenier bussum

Tuinontwerp

Onze tuinontwerper verrast u met een tuinschets die uw wensen samenbrengt

hovenier bussum

Tuinaanleg

Snelle en nette tuinaanleg van zowel groen als constructies

hovenier bussum

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op afspraak of liever een onderhoudsabonnement?

hovenier bussum

En meer...

Van dakgoot tot tuinverlichting. Wij zorgen ervoor: vlot, vakkundig en voordelig.

Dé gecertificeerde hovenier in Bussum

Een hoveniersbedrijfs dat snapt waar u naartoe wil, snel en netjes werkt en u met al u wensen kan helpen. Veelzijdigheid en kwaliteit samen! We geven onze klanten graag reden voor tevredenheid en dat is gelukt! We zijn de trotse drager van het TuinKeur-keurmerk.

Wilt u meer weten over dit hoveniers keurmerk? Lees verder op onze recensie pagina!

Vlot, vakkundig en voordelig uw tuinkeur hovenier

tuinkeur certificaat

Na vele jaren ervaring met best goede hoveniersbedrijven springt Stevaro er wel erg positief uit.

Hebben onze eerste ervaring met dit bedrijf. No nonsense aanpak. Zakelijk. Klantvriendelijk. Denkt mee levert puik werk af en laat een zeer tevreden klant achter die geniet van de grote aanpassing van zijn voortuin. Top!

Frans Roemen

Onze eerste kennismaking/opdracht werd naar tevredenheid uitgevoerd en geeft aanleiding tot verdere samenwerking in 2018.

Eigenaar en medewerkers hebben klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel staan. Met recht een hovenier die het Tuinkeurmerk waar maakt; reden waarom wij daar ook naar op zoek gingen gen. Het snoeien/knippen van 2 grote solitaire gele coniferen en 1 blauwgroene ceder aan de straatzijde. Door omstandigheden (ziektes/weer/uitlopen werkzaamheden elders e.d.) werd de opdracht in gedeeltes uitgevoerd. De coniferen hebben er - sinds wij hier wonen - nog nooit zo strak en "rond " bij gestaan. 

Ton Lubbers

Geweldig werk afgeleverd!

Vorig jaar hebben wij Stevaro ingeschakeld om onze tuin te doen. We waren dermate tevreden dat we ze dit jaar hebben teruggevraagd. Ook nu weer hebben ze in een dag tijd de tuin een geweldige opknapbeurt gegeven: deze ziet er weer goed gestructureerd uit. Al het afval mooi opgeruimd ; we zijn opnieuw erg tevreden!

Marianna Berenschot

Ik ben zeer tevreden over het werk wat afgelopen vrijdag is afgeleverd.

 

Bij ons zijn drie grote bomen gesnoeid door Stevan en zijn mannen. Wat mij opviel is dat er zeer veilig gewerkt werd. Ook werden de bomen zorgvuldig gesnoeid zodat ze mooi in model blijven. De tuin werd keurig achter gelaten. Daarbij kreeg ik goed advies hoe ik mijn fruitbomen het beste kan snoeien want dat blijft voor mij altijd een lastige klus.

Monique Meereboer

Stappenplan

naar een nieuwe tuin
Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin.

Werkwijze

voor goed tuinonderhoud
Download hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin.

Contact

met Stevaro
Neem contact met ons op door te bellen of mailen

afspraak maken