Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

TUINRENOVATIE

Geslaagde tuinrenovatie?

Bij een tuinrenovatie door hoveniersbedrijf Stevaro uit Amsterdam en Hilversum zorgen we ervoor dat uw tuin weer aansluit bij uw tuinwensen.

Voldoet uw bestaande tuin niet meer aan uw huidige of toekomstige eisen en wensen? Dan is het tijd voor een tuin make over oftewel een tuinrenovatie. Vergroot uw woonplezier met een tuin die bij u past.

Tuinrenovatie sneller resultaat

Een tuinrenovatie is altijd lastiger te realiseren dan vanuit een kale nieuwbouwsituatie een nieuwe tuin maken. De bestaande tuin is vaak minder makkelijk te bereiken, de onderdelen welke u wilt behouden moeten in het renovatieplan worden ingepast en ook het verwijderen en afvoeren van overtollig tuinmateriaal is een aandachtspunt. Wat wel fijn kan zijn, is dat er bij een renovatie de oudere planten behouden kunnen worden. Hierdoor vaak sneller het gewenste eindbeeld.

Plan van aanpak tuinrenovatie

Om de renovatie zo succesvol mogelijk uit te voeren kunt u ons de nodige informatie geven waarbij we kunnen denken aan de volgende punten:

  • U maakt wellicht een tijd gebruik van uw tuin en weet waar de fijne plekjes zijn waar u graag zit;
  • U weet welke onderdelen u wilt behouden;
  • U ziet welke planten het goed doen;
  • Welke functie(s) vervult de huidige tuin niet goed meer?
  • Hoeveel tijd wilt u aan het onderhoud besteden?
  • Wilt u bij de tuinrenovatie zelf onderdelen uitvoeren?
  • Wat is uw budget voor de tuinrenovatie?

Bepalend voor renovatiekosten

Uw eisen en wensen voor de gewenste veranderingen en aanpassingen zijn bepalend voor de renovatiekosten. Om dit inzichtelijk voor u te maken is een goed tuinplan onontbeerlijk.

Een goed tuinontwerp staat altijd aan de basis van een succesvolle tuinrenovatie. Het stappenplan voor een tuinrenovatie kunt u hier downloaden.

Voor een geslaagde tuinrenovatie maak nu een afspraak met Stevaro Hoveniers uit Amsterdam en Hilversum

Wilt u weten wat de tuinrenovatie mogelijkheden zijn in uw tuin? Vraag dan vrijblijvend advies aan en vul uw gegevens in bij voor een afspraak in uw tuin. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken.

U kunt ook bellen, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op een van onderstaande telefoonnummers. Mailen kan altijd, ook hier reageren we binnen 2 werkdagen.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.

afspraak maken