Tuinontwerp Baarn

Een goed tuinontwerp is de basis voor elke goede tuin.

 

Woont u in Baarn? Wilt u uw bestaande tuin veranderen of bent of gaat u verhuizen en krijgt u een nieuwe tuin? Dan bent bij ons aan het goede adres om u daarbij te helpen. Een nieuwe tuin is vaak een hele investering. Om die investering zo goed en verantwoordt mogelijk te maken vormt het tuinontwerp de eerste stap. Samen met u inventariseren wij uw eisen en wensen voor uw tuin. Hoe wilt u uw tuin gebruiken, graag in de zon of liever schaduw? Gemakkelijk in het onderhoud, eten uit eigen tuin of een kindvriendelijke tuin?

 

Stevaro de tuinspecialist uit Hilversum
Vanuit Hilversum ontwerpen en realiseren wij vele tuinen in Het Gooi en daarbuiten. Bovenstaand enkele tuinontwerpen in Baarn en Soest. Om te komen tot die tuin welke bij u past hebben wij een duidelijk stappenplan, dat u hier kunt downloaden.

 

Inspiratieboek van Stevaro hoveniers

Ook hebben wij een uniek inspiratieboek voor u gemaakt met vele voorbeelden van tuinontwerpen, gerealiseerde tuinen en uitvoeringsdetails. Van verlichting tot buitenkeukens. Dit boek kunt u hier downloaden (duur wel even want het is 28 mb).

 

Afspraak?
Ik maak graag een afspraak met u. Hiervoor kunt u mij elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur bellen en mailen kan natuurlijk 24/7.

Graag tot ziens in uw tuin.

 

Stephan van Roemburg,
eigenaar hoveniersbedrijf Stevaro

Beoordeling

"Erg tevreden over Stevaro!" - T van Dijk

Cijfer: 9,6
 

Bekijk hier alle recencies

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld