Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Tuinontwerp baarn

Een goed tuinontwerp is de basis voor elke goede tuin.

Woont u in Baarn? Wilt u uw bestaande tuin veranderen of bent of gaat u verhuizen en krijgt u een nieuwe tuin in Baarn?
Dan bent bij ons aan het goede adres om u daarbij te helpen. Een nieuwe tuin is vaak een hele investering. Om die investering zo goed en verantwoordt mogelijk te maken vormt het tuinontwerp de eerste stap.

Tuinspecialist uit Hilversum

Samen met u inventariseren wij uw eisen en wensen voor uw tuin. Hoe wilt u uw tuin gebruiken, graag in de zon of liever schaduw? Gemakkelijk in het onderhoud, eten uit eigen tuin of een kindvriendelijke tuin? Vanuit Hilversum ontwerpen en realiseren wij vele tuinen in Het Gooi en daarbuiten. Bovenstaand een tuinontwerp in Baarn en hier links de 3D tekening. Om te komen tot die tuin welke bij u past hebben wij een duidelijk stappenplan, dat u hier kunt downloaden.

Inspiratieboek van Stevaro hoveniers 

Ook hebben wij een uniek inspiratieboek voor u gemaakt met vele voorbeelden van tuinontwerpen, gerealiseerde tuinen en uitvoeringsdetails. Van verlichting tot buitenkeukens.

Dit inspiratieboek krijgt u als u zich, onderaan, inschrijft voor onze maandelijkse tuintips en meer……..

 

Maak een afspraak voor een tuinontwerp. Wij inspireren u graag

Ik (Stephan van Roemburg) maak graag een afspraak met u. Hiervoor kunt u mij elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur bellen en mailen kan natuurlijk 24/7.

Of vul nu ons contactformulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en wijde omgeving, zoals in Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Huizen, Laren, Loenen aan de Vecht, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer…

afspraak maken