Boomverzorging Huizen

Als de takken van uw boom gesnoeid moeten worden of als een boom helemaal gekapt moet worden, is het verstandig om daar hulp bij te vragen. Hoveniersbedrijg Stevaro is een professioneel bedrijf en kan u helpen in Huizen bij deze lastige en gevaarlijke taak. Het is niet verstandig om onvoorbereid een boom in te klimmen. Om ongelukken te voorkomen is het aan te raden de takken te laten snoeien door Stevaro. De medewerkers beschikken over speciale klimtechnieken waardoor zij veilig hoog in de boom kunnen klimmen om de takken te vewijderen.

 

Kapvergunning Huizen

Ook voor het kappen van een boom kunt u de hulp van Stevaro inschakelen. Het is van belang dat u, voordat u contact opneemt het Stevaro, een kapvergunning bij de gemeente aanvraagt. Zonder kapvergunning is het namelijk verboden om een boom te kappen. Nadat u de vergunning toegewezen hebt gekregen, kunt u contact opnemen met Stevaro en zal er een datum geprikt worden voor het kappen van de boom. De boom zal netjes en veilig gekapt worden.
Indien u dat wenst, is het ook mogelijk de stronk van de boom, in z'n geheel weg te halen.

Beoordeling

"Het weghalen en afvoeren van de boom vond op zeer korte termijn plaats en gebeurde op een vakkundige wijze waarbij rekening gehouden werd met zaken rond de te verwijderen boom." - Peter Thiemann

Cijfer: 9,1
 

Bekijk hier alle recencies

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld