Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Snoeien en beplanting

SNoeieN BEPLANTING

Ons hoveniersbedrijf werkt vanuit Amsterdam en Hilversum o.a. in Het Gooi en omgeving voor het snoeien van beplanting en het kappen en vellen van bomen. Ook het snoeien van bomen en (hoogstam)vruchtbomen in Amsterdam, Hilversum en Het Gooi is bij ons in vertrouwde handen. Ook werken wij met gediplomeerde ETW boomverzorgers. ETW staat voor European Tree Worker, dit is  een aantoonbaar erkende allround uitvoerende boomverzorger.

media_image_784
Stevaro boomonderhoud

Veiligheid bij boomkappen

De veiligheid bij het kappen en vellen van bomen in Amsterdam en Hilversum staat bij ons hoveniersbedrijf bovenaan. Er gebeuren nog te vaak (dodelijke) ongelukken bij snoeiwerk in bomen en bij het bomenkappen en bomenvellen.

Bezuinig niet op een deskundige en ervaren vakman bij dit soort werkzaamheden.

Frezen van boomstobben of -stronken na bomen kappen

Na het boomkappen kan ons hoveniersbedrijf ook het wegfrezen van boomstobben, tot een diepte van ca. 40 cm., voor u in Amsterdam en Hilversum verzorgen.  Door het diep onder de grond wegfrezen van een boomstronk of boomstobbe kunnen er nieuwe planten of een boom worden geplant. Het is zelfs de beste plek om een nieuwe boom te planten.

Hoveniersbedrijf Stevaro adviseert ook over (her)aanplant van een nieuwe boom of bomen. Denk bij het kappen van uw boom of bomen aan een kapvergunning. Zonder een kapvergunning mogen wij vaak geen boom kappen. Deze vergunning dient u zelf aan te vragen bij uw gemeente. Wij kunnen u daar wel bij helpen, bel of mail voor meer info.

Boomonderhoud Stevaro

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs

Wilt u weten wat het kappen van uw boom of bomen kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte bomenkappen aan en vul uw gegevens in. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken.
Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur en mailen kan altijd. Wij zijn werkzaam in Hilversum. Baarn, Bussum. Soest. Laren, Blaricum, Zeist, Amersfoort, Almere en Amsterdam Zuidoost.