Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Dé vakkundige hovenier uit Amsterdam en Hilversum

Uw vakkundige hovenier uit amsterdam en Hilversum

Van tuinontwerp, tuinaanleg tot onderhoud, Hoveniersbedrijf Stevaro staat voor u klaar. Van een tuinontwerp in Blaricum tot snoeiwerk in Amstelveen: hoveniersbedrijf Stevaro is van alle tuinmarkten thuis. Een mooie tuin is een verlengstuk van uw woning, waar u van wilt genieten. Met een mooi tuinontwerp en goed tuinonderhoud haalt u veel plezier uit uw buitenleven!

Vlug, voordelig en vakkundig

Wij zijn niet alleen vlot, vakkundig en voordelig maar ook veelzijdig en verrassend. Een verrassend tuinontwerp in Blaricum, een tuinrenoviatie in Amsterdam of snoeiwerk in Baarn?
Voor de best beoordeelde hovenier van Amsterdam en Hileversum kiest u voor Stevaro Hoveniers.

PERSOONLIJK tuinontwerp

Een verrassend en creatief tuinontwerp dat bij u past ontstaat niet zomaar. Naast de genoemde klik is een goed gesprek, om uw eisen en wensen te bespreken en te achterhalen, van belang. Daarom staat bij Stevaro hoveniers maatwerk centraal. Wij gaan eerst in gesprek over wat u wel of niet aanspreekt, welk budget u heeft en welke onderhoud u wilt doen. el zo prettig en duidelijk.

HOVENIERSWERK OP MAAT

Hovenier Stevaro weet hoe persoonlijk een tuin is en vindt een goede klik met de belangrijk. Wij horen graag wat u zoekt en streven naar het realiseren van uw ideale tuin. Op basis van uw tuinwensen maakt onze ervaren tuinontwerper uw droomtuin op maat en onze hoveniers realiseren op basis daarvan uw droomtuin.

Niet voor niets de best beoordeelde hovenier uit Amsterdam en Hilversum.

Vlot, vakkundig en voordelig uw tuinkeur hovenier

tuinkeur certificaat

Na vele jaren ervaring met best goede hoveniersbedrijven springt Stevaro er wel erg positief uit.

Hebben onze eerste ervaring met dit bedrijf. No nonsense aanpak. Zakelijk. Klantvriendelijk. Denkt mee levert puik werk af en laat een zeer tevreden klant achter die geniet van de grote aanpassing van zijn voortuin. Top!

Frans Roemen

Onze eerste kennismaking/opdracht werd naar tevredenheid uitgevoerd en geeft aanleiding tot verdere samenwerking in 2018.

Eigenaar en medewerkers hebben klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel staan. Met recht een hovenier die het Tuinkeurmerk waar maakt; reden waarom wij daar ook naar op zoek gingen gen. Het snoeien/knippen van 2 grote solitaire gele coniferen en 1 blauwgroene ceder aan de straatzijde. Door omstandigheden (ziektes/weer/uitlopen werkzaamheden elders e.d.) werd de opdracht in gedeeltes uitgevoerd. De coniferen hebben er - sinds wij hier wonen - nog nooit zo strak en "rond " bij gestaan. 

Ton Lubbers

Geweldig werk afgeleverd!

Vorig jaar hebben wij Stevaro ingeschakeld om onze tuin te doen. We waren dermate tevreden dat we ze dit jaar hebben teruggevraagd. Ook nu weer hebben ze in een dag tijd de tuin een geweldige opknapbeurt gegeven: deze ziet er weer goed gestructureerd uit. Al het afval mooi opgeruimd ; we zijn opnieuw erg tevreden!

Marianna Berenschot

Ik ben zeer tevreden over het werk wat afgelopen vrijdag is afgeleverd.

 

Bij ons zijn drie grote bomen gesnoeid door Stevan en zijn mannen. Wat mij opviel is dat er zeer veilig gewerkt werd. Ook werden de bomen zorgvuldig gesnoeid zodat ze mooi in model blijven. De tuin werd keurig achter gelaten. Daarbij kreeg ik goed advies hoe ik mijn fruitbomen het beste kan snoeien want dat blijft voor mij altijd een lastige klus.

Monique Meereboer

WAT UW HOVENIER stevaro NOG MEER VOOR U KAN DOEN….

Hovenier Stevaro ontwerpt uw tuin en legt deze vakkundig aan. Daarnaast voeren wij nog andere werkzaamheden uit zoals de aanleg van sfeervolle tuinverlichting, vlonders, buitenkeukens en overkappingen, beregeningsinstallatie, zwembaden en zwemvijvers en meer, veel meer………….

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs

Wilt u persoonlijk tuinadvies in uw tuin van een betrokken en vakkundige hovenier? U kunt ons elke werkdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur, mailen kan natuurlijk altijd. Heeft u een vraag, bel of mail ons.
Wij beloven dat we binnen 2 werkdagen contact met u opneem.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.

afspraak maken