Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

TUINonderhoud

Tuinonderhoud voor regio Amsterdam, Hilversum
en Het Gooi.

Een goed onderhouden tuin verhoogt niet alleen de waarde van uw tuin maar ook van uw woning.Voor tuinonderhoud is hoveniersbedrijf Stevaro werkzaam in de regio’s van Amsterdam en Hilversum zoals Het Gooi en omstreken.

Of het nu eenmalige kleine tuinonderhoudswerkzaam- heden zijn of grote ingrepen, wij zijn u bij het tuinonderhoud van uw tuin graag van dienst met onze kennis en kunde.

De hoveniers van Stevaro voeren o.a. het volgende werk voor u uit:

  • Snoeien van hortensia’s en rozen;
  • Snoeien van lavendel en fruitbomen;
  • Verticuteren en bemesten van gazons;
  • Knippen van hagen
  • Onderhouden van vijvers
  • En nog veel meer…………….

Tuinonderhoudsplan

Stevaro hoveniersbedrijf  kan voor u ook een tuinonderhoudsplan opstellen waarbij u de keuze heeft uit verschillende wijzen van ondersteuning bij het tuinonderhoud.

Dit kan variëren van eens per week tot 2x per jaar. Samen met u stellen we een tuinonderhoudsplan op, waarbij we duidelijk omschrijven wat u doet en wat ons hoveniersbedrijf doet.

Niet alleen wat we doen maar ook wanneer we dat doen dan weet u precies wat en wanner u van ons mag verwachten. Vanzelfsprekend kan het weer daar enige verandering in aanbrengen, maar dat geven wij dan duidelijk van te voren aan.  Als u wilt dat wij zelf bijhouden wanneer wij het tuinonderhoud in uw tuin uitvoeren, dan adviseren wij om te kiezen voor een abonnement. Wij rekenen geen voorrijkosten maar brengen alleen die uren in rekening die we daadwerkelijk besteden aan uw tuin.

Regelmatig tuinonderhoud

Op basis van het onderhoudsplan stellen wij een abonnement voor u op. Het voordeel voor u  is dat u dan kunt kiezen uit maandelijkse of kwartaal betalingen waardoor uw uitgaven regelmatig over het jaar worden gespreid. Ook het afvoeren en storten van tuinafval kunnen wij bij het tuinonderhoud verzorgen. Onze werkwijze voor tuinonderhoud download u onder aan deze pagina.

WILT U OOK VAKKUNDIG UITGEVOERD TUINONDERHOUD?

Om advies en/of een prijsopgave te geven is een bezoek aan uw tuin vaak wel van belang.
Wilt u een afspraak in uw tuin?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en vul uw gegevens in. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op om u een indicatie te geven of een afspraak te maken.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op een van de onderstaande telefoonnummers. Mailen kan 24/7.

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist.

afspraak maken