Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Tuinkeur gecertificeerd met de beste recensies

Bekijk de recensies van de best beoordeelde hovenier van Hilversum en omgeving

Door TuinKeur gecertificeerd

Bij Stevaro staan we voor kwaliteit. We zijn professionals en zetten onze vakkennis in om uw tuinwensen te realiseren. Het TuinKeur-certificaat bevestigd én garandeert de kwaliteit van ons hovenierswerk. En daar zijn we trots op!

Een TuinKeur-certificaat?

Ook hoveniers hebben een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk: TuinKeur. Voor het uitgeven van een certificaat loopt TuinKeur een hovenier op 120 punten na en kijkt daarbij naar de zogenaamde ‘vijf zekerheden’. Pas wanneer een hovenier aan al die zekerheden voldoet, geeft TuinKeur een certificaat van kwaliteit af. Die zekerheden zijn:

 • Professionaliteit
  Daarbij kunt u denken aan heldere communicatie, ordelijke aanpak en transparantie. Of het nu om adviZowel in de werkzaamheden als in de periode daarnaartoe zorgt professionaliteit voor een prettige gang van zaken.
 • Betrouwbaarheid
  Wat zijn de afspraken en worden ze nagekomen? Bij Stevaro zorgen we voor duidelijkheid. We maken goede afspraken en hebben we heldere, duidelijke voorwaarden. We zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Vakbekwaamheid
  U schakelt niet voor niets een vakman in; u wil geholpen worden door iemand met verstand van zaken. Van onze hoveniers kunt u op aan!
 • Service
  Best prettig als uw hovenier bereikbaar is en bereid is om vragen te beantwoorden, toch? Stevaro kiest voor een persoonlijke benadering en heeft klant voorop staan. Bij de oplevering van de tuin, lopen met u de werkzaamheden en offerte door. Op zoek naar advies? Ook ná een klus helpen u graag op weg.
 • Kwaliteit
  U wilt kwaliteit graag terugzien in de werkwijze, de materialen, het advies en vooral: het eindresultaat. Voor Stevaro is kwaliteitsgericht werken is dan ook een belangrijke pijler. We geven u daarnaast standaard een jaar garantie op materialen en een groeiseizoen op planten.

Wat betekent het TuinKeur-certificaat? Het verzekert een prettige samenwerking waarin het werk professioneel, efficiënt en kwalitatief wordt verricht.

Op wat voor specifieke punten keurt TuinKeur?

Zoals we al eerder lieten vallen, loopt TuinKeur 120 punten na. Maar waar moet je daarbij aan denken?

 • Zijn de verzekeringen op orde? Met oog op bijvoorbeeld aansprakelijkheden en het personeel.
 • Zijn de offertes duidelijk over wat er wel/niet wordt gedaan? Zijn er geen sluitposten na verrekening?
 • Wordt het afval netjes gescheiden en afgevoerd volgens de Wet Milieubeheer?
 • Wordt er volgens de CAO verloond?
 • Een controle op de bedrijfsvoering, zoals de inschrijving bij de KvK.

Niet tevreden?

Dat is niet de bedoeling! Neem alstublieft even contact met ons op, om uw punten te bespreken. We komen er graag samen uit.

Lukt dat niet? Dan kunt u bij TuinKeur aankloppen. Deze zal alles in werk stellen om ervoor te zorgen dat er een goede oplossing wordt gevonden.

Meer tuinplezier met een TuinKeur – Hovenier.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Super snelle en nette afwerking van al het nodige snoeiwerk.
Ben heel blij met het resultaat.

Alexandra Ranga

Ontzettend snel tot een afspraak gekomen, prettig in contact
Erg blij met resultaat

Hermine Vermeulen

Keurig netjes gewerkt
Er moest een geul gemaakt worden in de tuin voor een laadkabel. Weer netjes afgewerkt!

Jan de Hoop

Snelle respons, fijne communicatie en goed werk afgeleverd

Betreft snoeiwerk en tuinonderonderhoud. Nieuw huurhuis met verwilderde tuin en veel te hoge struiken weer helemaal teruggebracht naar een nette en overzichtelijke tuin.

M. van Vliet

Ik beveel Stevaro van harte aan.

Enige tijd geleden verhuisde ik naar een huis waar de tuin verwaarloosd was. Stevaro heeft hier weer lijn in gebracht, geheel passend bij mijn wensen. De communicatie was duidelijk, afspraken waren helder en werden nagekomen. Ik voel me goed geïnformeerd over verder onderhoud. Er is zorgvuldig en netjes gewerkt. Ook tussentijds werd rommel opgeruimd.

Marisa van Berkel

Bij eerste uitleg meteen begrepen wat we graag wilde. Een uitgebreide offerte met een goede prijs. werkzaamheden snel uitgevoerd.

Kleine stadstuin geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe schuur met daaraan een overkapping en nieuwe erfscheiding aan bijden zijden van de tuin een nieuwe bestrating

Peter van den Heuvel

Onze eerste kennismaking/opdracht werd naar tevredenheid uitgevoerd en geeft aanleiding tot verdere samenwerking in 2018.

Eigenaar en medewerkers hebben klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel staan. Met recht een hovenier die het Tuinkeurmerk waar maakt; reden waarom wij daar ook naar op zoek gingen gen. Het snoeien/knippen van 2 grote solitaire gele coniferen en 1 blauwgroene ceder aan de straatzijde. Door omstandigheden (ziektes/weer/uitlopen werkzaamheden elders e.d.) werd de opdracht in gedeeltes uitgevoerd. De coniferen hebben er – sinds wij hier wonen – nog nooit zo strak en “rond ” bij gestaan.

Ton Lubbers

Uitstekend!

Vriendelijke , vakbekwame mensen. Het snoeien van een aantal bomen in mijn tuin is zeer goed gedaan. Men is oprecht, toegewijd en het resultaat is nog beter dan ik had gehoopt. Ik kan Stevaro echt aanbevelen aan iedereen die wat groter werk gedaan moet hebben in de tuin. En als klap op de vuurpijl viel de prijs ook nog een heel erg mee. Een echte aanrader!

Monique Meereboer

Geweldig werk afgeleverd!

Vorig jaar hebben wij Stevaro ingeschakeld om onze tuin te doen. We waren dermate tevreden dat we ze dit jaar hebben teruggevraagd. Ook nu weer hebben ze in een dag tijd de tuin een geweldige opknapbeurt gegeven: deze ziet er weer goed gestructureerd uit. Al het afval mooi opgeruimd ; we zijn opnieuw erg tevreden!

Marianna Berenschot

afspraak maken