Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

Team Stevaro

Stephan van roemburg

Ik ben uw contactpersoon en mag dagelijks leiding geven aan mijn team om hetgeen met u is afgesproken zo goed mogelijk uit te voeren. Stevaro is sinds 2000 werkzaam en we doen elke dag ons uiterste best voor tevreden opdrachtgevers. Dat we daar goed in slagen laten onze reviews wel zien.

Naast het leiding geven aan het hoveniersbedrijf heeft u mij kunnen zien bij marathons zoals in New-York en Berlijn. Daarnaast ben ik regelmatig in de bossen in Het Gooi op mijn mountainbike. Ook het meedoen aan mud races zie ik als ontspanning na een week hard werken.

maak vandaag nog een afspraak, ik kom graag naar u toe

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend gesprek aan. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken, in uw tuin.

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op een van de onderstaande telefoonnummers. Mailen kan 24/7 we reageren binnen 2 werkdagen.

Wij zijn werkzaam vanuit Amsterdam en Hilversum in de regio’s van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Het Gooi ,Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer……

afspraak maken