Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

BOOM ONDERHOUD

BOMEN SNOEIEN?

Woont u in de regio van Amsterdam en Hilversum en wilt u uw bomen snoeien, kappen of vellen? Hoveniersbedrijf Stevaro doet het graag voor u. Vlot, vakkundig en voordelig.

Ons hoveniersbedrijf werkt vanuit Amsterdam en Hilversum in Het Gooi en omgeving voor het snoeien, kappen en vellen van bomen. Ook het snoeien van (hoogstam)vruchtbomen in Amsterdam en omgeving en Het Gooi is bij ons in vertrouwde handen.

 

Bomen snoeien, kappen en vellen in Amsterdam, Hilversum en Het Gooi

Wij werken met gediplomeerde ETW boomverzorgers. (ETW staat voor European Tree Worker, dit is  een aantoonbaar erkende allround uitvoerende boomverzorger).

Niet alleen vlot, vakkundig en voordelig maar ook veilig!

VEILIGHEID BIJ HET BOOMKAPPEN

De veiligheid bij het snoeien, kappen en vellen van bomen in Amsterdam en Hilversum staat bij ons hoveniersbedrijf bovenaan. Er gebeuren nog te vaak (dodelijke) ongelukken bij snoeiwerk in bomen en bij het bomenkappen en bomenvellen.

Daarom werkt Stevaro alleen met gekwalificeerde medewerkers en goedgekeurd materieel.

Frezen van boomstobben of -stronken na bomen kappen

Na het boomkappen kan ons hoveniersbedrijf ook het wegfrezen van boomstobben, tot een diepte van ca. 40 cm., voor u verzorgen. Door het diep onder de grond wegfrezen van een boomstronk of boomstobbe kunnen er nieuwe planten of een boom worden geplant. Het is zelfs de beste plek om een nieuwe boom te planten.

Hoveniersbedrijf Stevaro adviseert ook over (her)aanplant van een nieuwe boom of bomen. Denk bij het kappen van uw boom of bomen aan een kapvergunning. Zonder een kapvergunning mogen wij vaak geen boom kappen. Deze vergunning dient u zelf aan te vragen bij uw gemeente.

Stevaro gaat voor tevreden opdrachtgevers, klik hier om de recenties van ons klanten te lezen.

Vlot, vakkundig en voordelig

Na vele jaren ervaring met best goede hoveniersbedrijven springt Stevaro er wel erg positief uit.

Hebben onze eerste ervaring met dit bedrijf. No nonsense aanpak. Zakelijk. Klantvriendelijk. Denkt mee levert puik werk af en laat een zeer tevreden klant achter die geniet van de grote aanpassing van zijn voortuin. Top!

Frans Roemen

Datum | 22-12-2017

Onze eerste kennismaking/opdracht werd naar tevredenheid uitgevoerd en geeft aanleiding tot verdere samenwerking in 2018.

Eigenaar en medewerkers hebben klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel staan. Met recht een hovenier die het Tuinkeurmerk waar maakt; reden waarom wij daar ook naar op zoek gingen gen. Het snoeien/knippen van 2 grote solitaire gele coniferen en 1 blauwgroene ceder aan de straatzijde. Door omstandigheden (ziektes/weer/uitlopen werkzaamheden elders e.d.) werd de opdracht in gedeeltes uitgevoerd. De coniferen hebben er – sinds wij hier wonen – nog nooit zo strak en “rond ” bij gestaan.

Ton Lubbers

Datum | 21-11-2017

Geweldig werk afgeleverd!

Vorig jaar hebben wij Stevaro ingeschakeld om onze tuin te doen. We waren dermate tevreden dat we ze dit jaar hebben teruggevraagd. Ook nu weer hebben ze in een dag tijd de tuin een geweldige opknapbeurt gegeven: deze ziet er weer goed gestructureerd uit. Al het afval mooi opgeruimd ; we zijn opnieuw erg tevreden!

Marianna Berenschot

Datum | 06-12-2017

Ik ben zeer tevreden over het werk wat afgelopen vrijdag is afgeleverd.

Bij ons zijn drie grote bomen gesnoeid door Stevan en zijn mannen. Wat mij opviel is dat er zeer veilig gewerkt werd. Ook werden de bomen zorgvuldig gesnoeid zodat ze mooi in model blijven. De tuin werd keurig achter gelaten. Daarbij kreeg ik goed advies hoe ik mijn fruitbomen het beste kan snoeien want dat blijft voor mij altijd een lastige klus.

Monique Meereboer

Datum | 12-11-2017

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs

Wilt u weten wat het onderhoud van uw tuin of terrein kost, of de realisatie van uw nieuwe tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vul uw gegevens in op ons contactformulier. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

U kunt ook bellen, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op een van onderstaande telefoonnummers. Mailen kan natuurlijk altijd.

Wij zijn werkzaam vanuit Amsterdam en Hilversum in de regio's van o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Diemen, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Soest, Vinkeveen, Weesp, Zeist en meer....

afspraak maken