boomverzorging Huizen

media_image_210
Grondwerk
Stormschade

Boomverzorging Huizen

Het is een lastig en gevaarlijk werk het snoeien van takken hoog in een boom. Ook het kappen van een boom is gevaarlijk en vergt kennis en kunde om dit goed en veilig uit te voeren. Het verstandig om professionele hulp te vragen.
Hoveniersbedrijf Stevaro kan u ook in Huizen helpen met deze klus. De medewerkers van Stevaro zijn goed opgeleid en kennen speciale klimtechnieken. Hierdoor kunnen zij takken hoog in een boom snoeien of een boom in zijn geheel kappen. Dit gebeurt op een veilige en veranderwoordde manier. Als u de hulp van Stevaro inroept, kunt u er zeker van zijn dat de boom vakkundig gesnoeid of gekapt wordt.

Kapvergunning Huizen

Als u besluit dat u een boom in zijn geheel wilt kappen, moet u eerst een kapvergunning aanvragen. Zonder deze kapvergunning bent u namelijk niet gerechtigd de boom te kappen. Als u eenmaal over de kapvergunning beschikt, kunt u contact opnemen met Stevaro. Daarna maken we een afspraak om de boom te kappen. Als u hulp nodig heeft bij de aanvraag van een kapvergunning helpen we u graag.

Na het kappen kan, indien u dit wenst, ook de gehele stronk verwijderd worden door de medewerkers van Stevaro.

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs