Erfafscheidingen

 

ERFAFSCHEIDING MAKEN
NATUURLIJKE ERFAFSCHEIDINGEN INTEGRAAL ONDERDEEL VAN CREATIEF TUINONTWERP

 

Zoekt u een nieuwe erfafscheiding of schutting? Hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum plaatst ze in alle soorten en maten. Muren, matten, hagen en meer........

 

Erfafscheidingen

Elke tuin wordt bepaald door zijn (omtuining) erfafscheiding. De erfafscheiding wordt altijd gedeeld met uw buren. Een erfafscheiding kan bestaan uit een hekwerkje, of een schutting van bamboe, wilgentenen, geïmpregneerd- of hardhout, aluminium of kunststof. Hagen en heggen, heidematten, muren van metselwerk of beton, glazen bouwblokken, cortenstaal en nog veel meer materialen voor een erfafscheiding.

 

Hagen en heggen
De keuze voor een schutting of een ander soort erfafscheiding hangt nauw samen met de functie die de erfafscheiding dient te gaan vervullen. Dient deze om privacy te creëren of veiligheid. Wilt u een natuurlijke erfafscheiding van planten, dan kunt u kiezen uit groenblijvende en bladverliezende. Strak geknipt of losgroeiend en bloeiend. Met of zonder doornen en noem maar op, wij leveren en planten uw nieuwe haag of heg.

 

ERFAFSCHEIDINGEN, VAN SCHUTTING TOT HEKWERK

 

Hekwerken, schuttingen en tuinmuren
Hoveniersbedrijf Stevaro adviseert u graag over de mogelijkheden van uw erfafscheiding. We plaatsen schuttingen en hekwerken, maar ook het metselen of stucadoren van tuinmuren in Hilversum, Het Gooi en daarbuiten voeren wij graag voor u uit.

 

Plaatsen van schuttingen
Of het nu gaat om het vervangen van een schuttingdeel of meerdere schuttingdelen, wij zijn u graag van dienst en voeren het werk snel en vakkundig uit. Ook reparatiewerk aan gemetseld tuinmuren kunnen wij voor u uitvoeren.

 

Wat wij ook voor u mogen maken, wij gaan voor tevreden opdrachtgevers. Klik hier om de recenties te lezen van de mensen die u voor gingen.

 

Hoveniersbedrijf Stevaro werkt vanuit Hilversum in Het Gooi en wijde omgeving, zoals in Almere, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, Huizen, Loenen aan de Vecht, Soest, Vinkeveen, Zeist en meer...

 

Offerte voor erfafscheiding

Wilt u een prijsindicatie voor het maken van een erfafscheiding?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en vul uw gegevens in. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op om u een indicatie te geven of een afspraak te maken.

 

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer. Mailen kan altijd en ook dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot ziens in uw tuin,

 

Stephan van Roemburg
eigenaar hoveniersbedrijf Stevaro

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld