Tuinonderhoud voor Hilversum en Het Gooi.

 

Tuinonderhoud door hoveniersbedrijf Stevaro uit Hilversum, dé tuinspecialist

 

Goed tuinonderhoud verhoogt de waarde van uw tuin en woning. Hoveniersbedrijf Stevaro is de tuinspecialist uit Hilversum, voor het Gooi en wijde omgeving.

 

Een goed onderhouden tuin verhoogt niet alleen de waarde van uw tuin maar ook van uw woning.Voor tuinonderhoud is hoveniersbedrijf Stevaro werkzaam vanuit Hilversum in het Gooi en omstreken.

Of het nu eenmalige kleine tuinonderhoudswerkzaamheden zijn of grote ingrepen, wij zijn u bij het onderhoud van uw tuin graag van dienst met onze kennis en kunde. Zie hier de reviews van onze opdrachtgevers.

 

De tuinmannen van Stevaro voeren o.a. het volgende werk voor u uit:

  • Snoeien van hortensia’s en rozen;
  • Snoeien van lavendel en fruitbomen;
  • Verticuteren en bemesten van gazons;
  • Knippen van hagen
  • Onderhouden van vijvers 
  • En nog veel meer…………….

Wij staan voor u klaar met de juiste gereedschappen en tuinmachines om het tuinonderhoud snel en vakkundig uit te voeren.

Download hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin.

Tuinonderhoudsplan

Stevaro hoveniersbedrijf  kan voor u ook een tuinonderhoudsplan opstellen waarbij u de keuze heeft uit verschillende wijzen van ondersteuning bij het tuinonderhoud. Dit kan variëren van eens per week tot 2x per jaar.

 

Samen met u stellen we een tuinonderhoudsplan op, waarbij we duidelijk omschrijven wat u doet en wat ons hoveniersbedrijf doet. Niet alleen wat we doen maar ook wanneer we dat doen zodat u precies weet wat en wanneer u ons mag verwachten. Vanzelfsprekend kan het weer daar enige verandering in aanbrengen, maar dat geven wij dan duidelijk aan.

 

Tuinonderhoudscontract

Als u wilt dat wij regelmatig uw tuin onderhouden dan kan ons hoveniersbedrijf op basis van het onderhoudsplan een onderhoudscontract voor u opstellen. Het voordeel voor u  is dat u dan kunt kiezen uit maandelijkse of kwartaal betalingen waardoor uw uitgaven regelmatig over het jaar worden gespreid.

 

Kosten tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Stevaro rekent geen voorrijkosten in Het Gooi en omgeving maar brengt alleen die uren in rekening die we daadwerkelijk besteden aan uw tuin.

 

Ook het afvoeren en storten van tuinafval kunnen wij bij het tuinonderhoud verzorgen. Onze werkwijze voor tuinonderhoud download u onder aan deze pagina.

 

Tuinonderhoudstips ontvangen?

Wilt u maandelijks onderhoudstips ontvangen en onze acties? Meld u dan hier aan door het invullen van uw e-mailadres. U ontvangt dan elke maand de onderhoudstips en acties voor uw tuin, mis dit niet.

 

Afspraak in uw tuin?

Om advies en/of een prijsopgave te geven is een bezoek aan uw tuin vaak wel van belang. Wilt u een afspraak in uw tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor tuinonderhoud aan en vul hier uw gegevens in, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. Voor tuinonderhoud in Het Gooi en wijde regio werkt ons hoveniersbedrijf vanuit Hilversum.

 

Graag tot ziens in uw tuin,

 

Met vriendelijke groet,

 

Stephan van Roemburg,
eigenaar hoveniersbedrijf Stevaro

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan en ontvang onze nieuwsbrief met
handige tuintips, aanbiedingen en meer!

Gratis downloads

Download hier onze werkwijze op weg naar een nieuwe tuin
DownloadenDownload hier ons inspiratieboek (28mb) DownloadenDownload hier onze werkwijze voor een goed onderhouden tuin
Downloaden

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in uw eigen tuin. Stevaro komt graag bij u langs.


* verplicht veld