Direct een afspraak maken?

Bel ons op 035-6287029

tuinschutting plaatsen almere

Tuinschutting plaatsen Almere

Woont u ook in Almere? Vindt u een goede tuinschutting Almere ook van belang om fijn van uw tuin in Almere te kunnen genieten? Tuinschuttingen zijn er in vele vormen en maten.
Hoveniersbedrijf Stevaro is gespecialiseerd in het plaatsen van eenvoudige tuinschuttingen Almere tot ontwerp en vormgeving van bijzondere erfafscheidingen. Snel, vakkundig en met veel tevreden opdrachtgevers ook in Almere.

Iedereen kent wel de houten Gamma/Praxis schuttingen, recht of rond aan de bovenzijde, die na een aantal jaren omvallen? Maar wist u dat het behoud en levensduur van uw schutting afhangt van de schuttingpalen? We kunnen deze direct in de grond plaatsen en dan zijn ze na ca. 10-12 jaar doorgerot. We kunnen de schuttingpaal ook op een betonanker zetten en dan gaan ze 25-30 jaar of langer mee. Naast hout kunt u ook kiezen voor een betonnen schuttingpalen en zelfs een betonnen schutting als u dat mooi vindt. Maar is meer, veel meer mogelijk met uw erfascheiding en tuinschuttingen.

Tuinaanleg & tuinschutting Almere

Een tuinschutting wordt veelal bij de aanleg van de nieuwe tuin in Almere aangebracht en vormt zo een onderdeel van de totale wenselijke sfeer en tuinbeleving in Almere. Het kan ook voorkomen dat van de tuin alleen de tuinschutting vervangen moet worden. Dan dient de schutting in onze optiek ook bij aanwezige tuinsfeer te ondersteunen. Daarom willen we u wijze op een paar andere mogelijkheden.

Tuinschutting kunststof

Hoveniersbedrijf Stevaro kan in Almere ook de plaatsing van kunststofschuttingen verzorgen. Er zijn vele kwaliteiten en uitvoeringsvormen.

Tuinschutting aluminium

Aluminium schuttingen hebben een lange levensduur met een blijvend mooie uitstraling. Bij aluminium schuttingen kan ook LED verlichting worden ingebouwd. Er zijn vele kleuren en combinaties mogelijk, wij informeren u graag.

Tuinschutting heidemat & wilgentenen

Is een meer natuurlijke tuinschutting passend in uw tuin in Almere dan kunt u ook kiezen voor een meer natuurlijke tuinschutting van heidemat of wilgentenen.

Tuinschutting van bamboe

Is uw tuinsfeer meer tropisch of oosters dan kan een bamboeschutting op zijn plaats zijn. Bamboe tuinschuttingen zijn verkrijgbaar op rol en als tuinscherm. Bamboetuinschermen zijn ook verkrijgbaar in metalen omlijsting.

Creatieve tuinschuttingen Almere

We kunnen ook een meer creatieve tuinschutting Almere ontwerpen en voor u plaatsen in Almere . Hiervoor zijn prefab houten schuttingen te plaatsen van buurjongens of wij ontwerpen een creatieve tuinschutting afgestemd op uw eisen en wensen. Van hout, metaal, kunststof, bamboe, wilgentenen of…….

Tevreden opdrachtgevers in Almere

Wij van Stevaro gaan graag voor tevreden opdrachtgevers, ook bij het plaatsen van een tuinschutting in Almere en omgeving.
Lees hier de reviews van wat andere opdrachtgevers schrijven die u voorgingen, ook voor tuinschutting Almere.

Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs

Bel 035 – 628 70 29 als u ook in uw tuin in Almere een goede tuinschutting geplaatst wilt zien. Mailen kan natuurlijk ook naar: info@stevaro.nl, we reageren binnen 2 werkdagen.
Graag tot ziens in uw tuin, in Almere.

Met vriendelijke groet,

Stephan van Roemburg
eigenaar Stevaro hoveniers

Wij plaatsen tuinschuttingen niet alleen in Almere maar ook in Amersfoort, Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Hollandse Rading, Huizen, Laren, Kortenhoef, Loosdrecht, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, ‘s Graveland, Soest en Weesp

 

afspraak maken